Γυαλιά Ηλίου: Ας μιλήσουμε για ποιότητα

Γυαλιά Ηλίου: ας μιλήσουμε για ποιότητα!

Το (αδιαμφισβήτητο) στυλ που μας δίνουν τα γυαλιά ηλίου έχει οδηγήσει στην διόγκωση της σημασίας τους ως αξεσουάρ μόδας, ίσως δυσανάλογα με τη σημασία της προστασίας που μας δίνουν. Πολλοί από εμάς τείνουμε να θεωρήσουμε πως όλα τα γυαλιά ηλίου (με εξαίρεση τις φθηνές απομιμήσεις) προσφέρουν τα ίδια στάνταρ προστασίας και ποιότητας, αφήνοντας μόνο την επωνυμία της ως καθοριστικό στοιχείο της τιμής. Άλλοι δε λανθασμένα συνδέουμε άρρηκτα την ποιότητα με την επωνυμία και την τιμή. Με μια σειρά αναρτήσεων, θα προσπαθήσουμε να επανατοποθετήσουμε την έννοια της ποιότητας των γυαλιών ηλίου στην διάσταση που της αναλογεί καθώς και να την επαναπροσδιορίσουμε με βάση τις σύγχρονες εξελίξεις και απαιτήσεις.

Η ποιότητα στους φακούς ηλίου

Η ποιότητα στους σκελετούς ηλίου

Είναι ασφαλή τα γυαλιά ηλίου με πιστοποίηση CE;

Ο ρόλος του Οπτικού στην επιλογή ποιοτικών γυαλιών ηλίου

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Ιδιότητες γυαλιών ηλίου

Όλα τα γυαλιά ηλίου στα οπτικά Ζερβόπουλος είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με την οδηγία 89/686/ΕΕΚ και τον κανονισμό ΕΝ 1836:2005 της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό πιστοποιεί πως όλα τα γυαλιά, ανεξαρτήτως τιμής είναι απολύτως απορροφητικά

Ο Ήλιος & τα Μάτια μας

Ο ήλιος είναι ζωοδότης και η έκθεση σε αυτόν είναι σίγουρα επωφελής για την σωματική και πνευματική μας ευεξία. Υπάρχουν όμως ορισμένα στοιχεία του τα οποία πρέπει να προσέχουμε.

Η ποιότητα στους φακούς ηλίου

Αφαιρώντας τον παράγοντα εμφάνισης και το στυλ από την συζήτηση, η προσοχή επικεντρώνεται στα χαρακτηριστικά ποιότητας των φακών. Είναι γεγονός πως η ποιότητα έχει ταυτιστεί με την απορρόφηση της UV ακτινοβολίας, αυτό όμως είναι μόνο ένα από τα χαρακτηριστικά που ζητάμε σε ένα γυαλί ηλίου.