Ο ρόλος μας στην επιλογή γυαλιών ηλίου

Κατά την επιλογή γυαλιών ηλίου σταθμίζουμε παράγοντες όπως την εμφάνιση, την τιμή, τις ανάγκες σας και την ποιότητα. Εδώ θεωρούμε χρήσιμο να αναπτύξουμε τον ρόλο του διπλωματούχου Οπτικού, τόσο κατά την επιλογή και αγορά των προϊόντων, όσο και κατά την πώληση τους προς εσάς.

1.Επιλογή κατά την αγορά: Όταν επιλέγουμε τα γυαλιά ηλίου μιας νέας συλλογής αξιολογούμε το σχέδιο και την εμφάνιση, την ποιότητα σκελετών και φακών, την σχέση της με την τιμή (value for price), την κατασκευαστική διαδικασία καθώς και την ποιότητα των υπηρεσιών after sale των προμηθευτών.

2.Κατανόηση των απαιτήσεων και των αναγκών του πελάτη: Όλοι μας θέλουμε τον καλύτερο συνδυασμό σχεδίου, ποιότητας και τιμής, είναι δε λογικό πως δεν το συναντάμε πάντα. Με την εμπειρία μας και την τεχνική μας κατάρτιση, θα σας βοηθήσουμε να κάνετε την πιο έξυπνη επιλογή, κατανοώντας τις ανάγκες σας.

Μέσα στην διαδικασία πώλησης, ο οπτικός θα σας κάνει ερωτήσεις γύρω από την καθημερινότητά σας (πόσες ώρες οδηγάτε ημερησίως/αν δουλεύετε στην θάλασσα/ αν δουλεύετε σε περιβάλλον με σκόνη/ αν πάσχετε από δερματικές αλλεργίες ή οφθαλμικές παθήσεις κλπ). Με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσει να προσδιορίσει την ποιότητα και τον τύπο γυαλιών ηλίου που είναι πιο συμβατή με εσάς αλλά και με το πορτοφόλι σας και να σας προφυλάξει από κακοτοπιές. Και βεβαίως, θα σας εφαρμόσει και φακούς αν έχετε ανάγκη από γυαλιά οράσεως.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Ιδιότητες γυαλιών ηλίου

Όλα τα γυαλιά ηλίου στα οπτικά Ζερβόπουλος είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με την οδηγία 89/686/ΕΕΚ και τον κανονισμό ΕΝ 1836:2005 της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό πιστοποιεί πως όλα τα γυαλιά, ανεξαρτήτως τιμής είναι απολύτως απορροφητικά

Ο Ήλιος & τα Μάτια μας

Ο ήλιος είναι ζωοδότης και η έκθεση σε αυτόν είναι σίγουρα επωφελής για την σωματική και πνευματική μας ευεξία. Υπάρχουν όμως ορισμένα στοιχεία του τα οποία πρέπει να προσέχουμε.

Γυαλιά Ηλίου: Ας μιλήσουμε για ποιότητα

Το (αδιαμφισβήτητο) στυλ που μας δίνουν τα γυαλιά ηλίου έχει οδηγήσει στην διόγκωση της σημασίας τους ως αξεσουάρ μόδας, ίσως δυσανάλογα με τη σημασία της προστασίας που μας δίνουν.