Τι είναι και πως λειτουργεί η See+ Benefit Card

Η εμπιστοσύνη σας είναι πολύτιμη κατάκτηση για εμάς στα Οπτικά Ζερβόπουλος και σας ευχαριστούμε για αυτήν. Προσπαθώντας να την επιβραβεύσουμε, σας προσφέρουμε την δυνατότητα να αποκτήσετε την νέα κάρτα SEE+ Benefit Card.

Τι είναι;

Η νέα κάρτα SEE+ Benefit Card είναι μια κάρτα που φέρει έναν μοναδικό κωδικό και σας συνοδεύει στις αγορές σας. Με την χρήση της αποκτάτε το δικαίωμα για ειδικές προσφορές και προνόμια.

Πως γίνομαι κάτοχος της κάρτας;

Με οποιαδήποτε αγορά σας άνω των 20 ευρώ από το κατάστημά μας μπορείτε να συμπληρώσετε την έντυπη αίτηση. Η κάρτα θα σας δωθεί αμέσως!! Από εκεί και πέρα, βάσει των οδηγιών που θα λάβετε, μπορείτε να κάνετε είσοδο στη περιοχή μελών της ιστοσελίδας μας.

Τι προνόμια έχω;

Αναλόγως με τις αγορές σας, θα υπάρχουν παροχές σε προιόντα ή υπηρεσίες που ήδη αγοράζετε ‘η που θα θέλετε να γνωρίσετε. Αυτές οι παροχές θα ισχύουν με συγκεκριμμένους όρους και για προκαθορισμένες χρονικές περιόδους. Πέρα των περιόδων αυτών, θα υπάρχει νέο πρόγραμμα, με καινούριες προσφορές ή ανανέωση των υπαρχόντων. Τέλος, κατά καιρούς θα ισχύουν έκτακτες ευκαιρίες, αποκλειστικά για τα μέλη μας.

Πως θα ενημερώνομαι για τις προσφορές;

Στην παρούσα φάση ενημέρωση για τις τρέχουσες προσφορές υπάρχει
1.μέσω της ιστοσελίδας μας, στο ειδικό πεδίο ή πατώντας εδώ (προϋπόθεση η εισαγωγή στην περιοχή μελών)
2. με ερώτηση στο κατάστημά μας
Στην πορεία και εφόσον το έχετε επιλέξει στην αίτηση εγγραφής σας, μπορεί να υπάρξει και ενημέρωση με newsletter και SMS

Η κάρτα είναι προσωπική;

Ναι. Οι προσφορές ισχύουν για προιόντα και αγορές που αφορούν προσωπική σας χρήση.

Ποιοι είναι οι όροι συνεργασίας;

Οι γενικοί όροι χρήσης της See+ benefit card σας παραδίδονται γραπτά με την παραλαβή της αίτησης εγγραφής, ενώ μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτούς κάθε στιγμή, στο αντίστοιχο πεδίο (link to pg3) της ιστοσελίδας μας.

Το πρόγραμμα See+ Benefit card δημιουργεί μια νέα δυναμική στην μεταξύ μας συνεργασία και σχέση. Έχουμε πολλές ιδέες για το μέλλον και είμαστε σίγουροι πως κάθε φορά που θα επιλέγετε την ποιότητα των προιόντων και των υπηρεσιών στα Οπτικά Ζερβόπουλος θα είστε κερδισμένοι.