Σχετικά με το κέντρο Φακών Επαφής

Στο κέντρο φακών επαφής ΖΕΡΒΟΠΟΥΛΟΣ ΟΠΤΙΚΑ μπορείτε να ενημερωθείτε για όλους τους τύπους φακών επαφής (μαλακοί, ημίσκληροι, σκληροί) καθώς και για τις υποκατηγορίες τους (ημερήσιοι, εβδομαδιαίοι, μηναίοι, τριμηνιαίοι, ετήσιοι, έγχρωμοι, διπλοεστιακοί ή πολυεστιακοί,θεραπευτικοί κλπ).

optometry lab

Με τα υλικά κατασκευής, την τεχνολογία και τον σύγχρονο σχεδιασμό τους, οι φακοί επαφής δίνουν πολλές λύσεις για όλες τις ηλικίες και για όλες τις παθήσεις όπως μυωπία, υπερμετρωπία, πρεσβυωπία και αστιγματισμός. Οι φακοί επαφής προσφέρουν ότι πιο κοντινό στην φυσική όραση. Υπάρχει μεγάλη επιλογή φακών άμεσα διαθέσιμων ή κατόπιν παραγγελίας.

Με βαθιά εμπειρία και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας μπορούμε να είμαστε δίπλα σας σε οποιαδήποτε φάση χρήσης των φακών. Συνεχής επιστημονική ενημέρωση, προσωπική επίβλεψη κάθε εφαρμογής και όχι απλά “από το ράφι” και μεγάλη ευκολία στην αντιμετώπιση καθημερινών ή πιο πολύπλοκων προβλημάτων, προωθούμε την εφαρμογή των φακών επαφής βήματα μπροστά.

Για εμάς οι φακοί επαφής δεν είναι απλά ένα “προϊόν” που κάποιος απλά αγοράζει,αλλά μια ιατρική συσκευή που βρίσκεται μέσα στο μάτι και απαιτεί σωστή εφαρμογή, εκπαίδευση και χρήση.