Ο ρόλος μας στην επιλογή γυαλιών ηλίου

Κατά την επιλογή γυαλιών ηλίου σταθμίζουμε  παράγοντες όπως την εμφάνιση, την τιμή, τις ανάγκες μας και την ποιότητα. Εδώ θεωρούμε χρήσιμο να αναπτύξουμε τον ρόλο του διπλωματούχου Οπτικού, τόσο κατά την επιλογή και αγορά των προϊόντων, όσο και κατά την πώληση τους προς εσάς.

1.Επιλογή κατά την αγορά: Όταν επιλέγουμε τα γυαλιά ηλίου μιας νέας συλλογής αξιολογούμε το σχέδιο και την εμφάνιση, την ποιότητα σκελετών και φακών, την σχέση της με την τιμή (value for price), την κατασκευαστική διαδικασία καθώς και την ποιότητα των υπηρεσιών after sale των προμηθευτών.

2.Κατανόηση των απαιτήσεων και των αναγκών του πελάτη: Όλοι μας θέλουμε τον καλύτερο συνδυασμό σχεδίου, ποιότητας και τιμής, είναι δε λογικό πως δεν το συναντάμε πάντα. Με την εμπειρία μας και την τεχνική μας κατάρτιση, θα σας βοηθήσουμε να κάνετε την πιο έξυπνη επιλογή, κατανοώντας τις ανάγκες σας.

Είναι μέσα στην διαδικασία πώλησης να σας κάνει ο οπτικός ερωτήσεις γύρω από την καθημερινότητά σας (πόσες ώρες οδηγάτε ημερησίως/αν δουλεύετε στην θάλασσα/ αν δουλεύετε σε περιβάλλον με σκόνη/ αν πάσχετε από δερματικές αλλεργίες κλπ). Με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσει να προσδιορίσει την ποιότητα γυαλιών ηλίου που είναι πιο συμβατή με εσάς αλλά και με το πορτοφόλι σας και να σας προφυλάξει από κακοτοπιές. Και βεβαίως, θα σας εφαρμόσει και φακούς αν έχετε ανάγκη από γυαλιά οράσεως.