Η κάρτα See+ Benefit Card

“Φοράω φακούς επαφής, αλλά χρειάζομαι γυαλιά οράσεως για το σπίτι.”

“Έχω ένα νέο ζευγάρι γυαλιά, αλλά χρειάζομαι και ένα εφεδρικό για τις “δύσκολες” δουλειές.”

“Δεν χορταίνω να αγοράζω γυαλιά ηλίου!”

Όποιες και αν είναι οι επιθυμίες που σας οδηγούν στο κατάστημά μας, προσπαθούμε συνέχεια να τις ικανοποιούμε με τον πιο έξυπνο και οικονομικό για εσάς τρόπο.

Στο πλαίσιο αυτό, σας συστήνουμε το πρόγραμμα επιβράβευσης της εμπιστοσύνης που μας δείχνετε χρόνια τώρα:

την See+ Benefit Card

Κύρια χαρακτηριστικά της κάρτας μας:

  • Ευελιξία: Οι αγορές σας με την επίδειξη της κάρτας θα σας “ξεκλειδώνουν” προσφορές προσαρμοσμένες στις δικές σας επιθυμίες.
  • Ευκολία: Απλά με ερώτηση στο κατάστημά μας ή με είσοδο στην περιοχή μελών της ιστοσελίδας μας ( η οποία είναι εφικτή μετά την απόκτηση της κάρτας) μπορείτε να ενημερώνεστε για τις προσφορές τις οποίες “τρέχουν”.
  • Ανταποδοτικότητα: Ωφελημένοι από την χρήση της κάρτας είναι οι πελάτες οι οποίοι μας δείχνουν επανειλημμένα τη εμπιστοσύνη τους. Εξάλλου, αυτοί αξίζουν κάτι παραπάνω..
  • Διαδραστικότητα: Οι κάτοχοι της See+ Benefit Card, ως εγγεγραμμένοι στην περιοχή μελών της ιστοσελίδας μας, θα έχουν το δικό τους πεδίο επικοινωνίας μαζί μας, στο οποίο θα μπορούν να εκφράσουν την άποψή τους και να κάνουν τις ερωτήσεις τους.

Κάτοχος της See+ Benefit Card γίνεστε με κάθε αγορά σας άνω των 20 ευρώ από το κατάστημά μας και αφού συμπληρώσετε την αντίστοιχη αίτηση. Από εκεί και πέρα, φροντίστε απλά να μας υπενθυμίζετε πως είστε μέλος κάθε φορά που μας επισκέπτεστε.

Σίγουρα θα έχουμε κάτι να σας προτείνουμε…