Ποιοί Είμαστε

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2004 με την εμπορική ονομασία «ΖΕΡΒΟΠΟΥΛΟΣ ΟΠΤΙΚΑ».
Τα κατάστημα βρίσκεται στην Πλ. Σαρόκο, Κέρκυρα.
Υπεύθυνοι του καταστήματος είναι οι:

 • ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΕΡΒΟΠΟΥΛΟΣ : Οπτικός, απόφοιτος του τμήματος Οπτικής του ΑΤΕΙ Αθηνών. Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών- Οπτομετρών
 • ΑΝΤΩΝΗΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΡΒΟΠΟΥΛΟΣ: Οπτομέτρης, απόφοιτος BSc(Hons)της σχολής Οπτομετρίας και Νευροεπιστήμης του Πανεπιστημίου του Manchester.
  Μέλος του Συλλόγου Οπτομετρών Μ. Βρετανίας (G. O. C), του Κολλεγίου των Οπτομετρών (British College of Optometrists), του British Contact Lens Association, του Association of Optometrists (A.O.P.), της Πανελλήνιας Ενωσης Οπτικών- Οπτομετρών (Π.Ε.Ο.Ο.) και της Ελληνικής Ακαδημίας Οπτομετρίας.
General Optical Council
The College of Optometrists

Η Φιλοσοφία μας

Η Εταιρεία μας μένει απόλυτα πιστή σε 5 αξίες

Ποιότητα

Διαρκής προσπάθεια για την παροχή ποιοτικών, τεχνολογικά προηγμένων επώνυμων προϊόντων

Γνώση

Ενημέρωση για τις εξελίξεις στην επιστήμη και στην μόδα, ώστε να παρέχουμε πάντα τις καλύτερες προτάσεις.

Φαντασία

Τα χρώματα, τα σχήματα αποτελούν προϊόν αλλά και πηγή έμπνευσης. Οι συλλογές μας επιλέγονται με αυτό το κριτήριο, οδηγώντας σε διαφορετικά μονοπάτια της μόδας.

Σεβασμός

Η φιλική ατμόσφαιρα, η προσοχή στο σέρβις, ο φιλόξενος φωτεινός χώρος αποτελούν βασικά στοιχεία σεβασμού προς τον πελάτη.

Επένδυση

Διαρκής αναβάθμιση του εξοπλισμού, των υπηρεσιών και των προϊόντων.

Πιστεύουμε πως μια εταιρεία, μικρή ή μεγάλη, με τις επιλογές της και με τον τρόπο λειτουργίας της αφήνει και το κοινωνικό της στίγμα.
Ως εκ τούτου, στον βαθμό που μπορούμε:

 • Στηρίζουμε πολιτιστικά σωματεία καθώς και κοινωνικές δράσεις
 • Κάθε χρόνο κάνουμε μια μικρή επιλογή προιόντων από μικρούς ευρωπαίους κατασκευαστές. Θεωρούμε πως τα μικρά αυτά εργοστάσια, με έντονο καινοτόμο
  και ποιοτικό στοιχείο, δίνουν ώθηση στην τοπική τους οικονομία, απαραίτητο στοιχείο για μια ισορροπημένη ανάπτυξη σε όλη την περιφέρεια της Ευρώπης.
 • Λειτουργούμε με ένα στοιχείο περιβαλλοντικής συνείδησης. Τα απορρίμματα μας διαχωρίζονται και η μεγάλη τους πλειοψηφία στέλνεται προς ανακύκλωση,
  ενώ ο φωτισμός του καταστήματος είναι μελετημένος ώστε να αποδίδει έχοντας την χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση.