Διορθωτικοί φακοί Ray-Ban®

Ικανοποιώντας μια μακροχρόνια επιθυμία πολλών διοπτροφόρων, η Ray-Ban® παρουσιάζει την δυνατότητα κατασκευής αυθεντικών διορθωτικών φακών, προσαρμοσμένων στον αγαπημένο σας Ray-Ban® σκελετό. Για την κατασκευή των φακών αυτών, χρησιμοποιείται οπτική τεχνολογία αιχμής, οδηγώντας σε ένα ζεύγος φακών απόλυτα προσωποποιημένων και προσαρμοσμένων σε εσάς.
Η γκάμα υλικών είναι πλήρης, με υλικά δείκτη διάθλασης 1,50 ως 1,74, καλύπτοντας ένα εύρος διοπτριών από ισχυρή υπερμετρωπία S:+10.00 ως μυωπία S:-16,00 και αστιγματισμό S:6,00, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής πολυεστιακών φακών.
Ο χρωματισμός των φακών ηλίου καλύπτει σχεδόν όλες τις διαθέσιμες επιλογές της σειράς σκελετών Ray-Ban®,με πολωτικό φίλτρο ή μη και παράλληλα υπάρχει για πρώτη φορά η δυνατότητα παραγγελίας λευκών φακών (διάφανων). Όλοι οι φακοί συνοδεύονται από τις επιστρώσεις Premium Antireflective ή Premium Antireflective με φίλτρο Blue-Light (με προστασία από την ιώδη ακτινοβολία του ηλίου ή των LED οθονών).
Η εταιρεία μας είναι συνεργαζόμενη με την Ray-Ban® στο πρόγραμμα διορθωτικών φακών από την έναρξή του στην Ελλάδα και είμαστε κατάλληλα καταρτισμένοι ώστε να σας παρέχουμε περαιτέρω πληροφορίες για αυτό καθώς και για την εκτέλεση παραγγελίας.